145 Điện Biên Phủ, P.Đakao, Q.1, Tp.HCM
Mon - Sat: 08:00 - 21:00

IELTS Speaking Questions and Answers (in Vietnamese) – IELTS Speaking questions

Home - IELTS - IELTS Speaking Questions and Answers (in Vietnamese) – IELTS Speaking questions

IELTS Speaking Questions and Answers (in Vietnamese) – IELTS Speaking questions

IELTS Speaking Questions and Answers (in Vietnamese)- Get answers to the most common IELTS speaking questions in Vietnamese. Prepare for the IELTS speaking test with top tips and advice.

(English below)

IELTS Speaking Questions and Answers (in Vietnamese)

Các câu hỏi nói của IELTS có thể được chia thành ba loại chính: tàu phá băng, bắt đầu cuộc trò chuyện chung và các câu hỏi cụ thể về lĩnh vực học tập hoặc công việc của bạn.

Thuốc phá băng là những câu hỏi giúp bắt đầu cuộc trò chuyện. Họ có thể là về sở thích của bạn, gia đình, công việc của bạn hoặc bất cứ điều gì khác mà bạn nghĩ sẽ rất thú vị khi nói đến.

Người bắt đầu cuộc trò chuyện chung là những câu hỏi có thể giúp giữ cho cuộc trò chuyện diễn ra. Họ có thể nói về ý kiến ​​của bạn về một sự kiện hiện tại, món ăn yêu thích của bạn, bộ phim yêu thích của bạn hoặc bất cứ điều gì khác mà bạn nghĩ sẽ rất thú vị khi nói.

Các câu hỏi cụ thể về lĩnh vực học tập hoặc công việc của bạn là những câu hỏi được thiết kế để khiến bạn nói về lĩnh vực chuyên môn của bạn. Những câu hỏi này có thể là về nghiên cứu của bạn, kinh nghiệm làm việc của bạn, nền tảng giáo dục của bạn hoặc bất cứ điều gì khác mà bạn nghĩ sẽ rất thú vị khi nói đến.

Bất kể loại câu hỏi kỹ năng nói trong IELTS nào bạn được hỏi, điều quan trọng là phải nhớ giữ bình tĩnh, nói rõ ràng và ngắn gọn nhất có thể. Trả lời các câu hỏi nói của IELTS không phải khó khăn – chỉ là chính bạn, và cuộc trò chuyện sẽ chảy một cách tự nhiên.

 

Tags: Speaking, IELTS

 


IELTS Speaking questions

IELTS Speaking questions can be divided into three main categories: icebreakers, general conversation starters, and specific questions about your field of study or work.

Icebreakers are questions that help to get the conversation started. They can be about your hobbies, your family, your work, or anything else that you think would be interesting to talk about.

General conversation starters are questions that can help to keep the conversation going. They can be about your opinion on a current event, your favorite food, your favorite movie, or anything else that you think would be interesting to talk about.

Specific questions about your field of study or work are questions that are designed to get you to talk about your area of expertise. These questions can be about your research, your work experience, your educational background, or anything else that you think would be interesting to talk about.

No matter what type of IELTS Speaking question you are asked, it is important to remember to stay calm, speak clearly, and be as concise as possible. Answering IELTS Speaking questions does not have to be difficult – just be yourself, and the conversation will flow naturally.

Share:

Leave A Comment

Gọi ngay
TƯ VẤN MIỄN PHÍ
close slider