145 Điện Biên Phủ, P.Đakao, Q.1, Tp.HCM
Mon - Sat: 08:00 - 21:00

IELTS Speaking Part 2: Leisure Activities – Leisure Activities IELTS Speaking Part 2

Home - IELTS - IELTS Speaking Part 2: Leisure Activities – Leisure Activities IELTS Speaking Part 2

IELTS Speaking Part 2: Leisure Activities – Leisure Activities IELTS Speaking Part 2

IELTS Speaking Part 2: Leisure Activities – Improve your speaking skills for IELTS with a comprehensive guide to leisure activities. Get the tips and strategies you need to succeed in IELTS speaking.

(English below)

IELTS Speaking Part 2: Leisure Activities

Giả sử chủ đề là “các hoạt động giải trí”,

Có nhiều cách khác nhau để dành thời gian giải trí của chúng tôi. Một số người thích hoạt động và làm những việc như thể thao hoặc đi bộ đường dài, trong khi những người khác thích thư giãn và làm điều gì đó như đọc hoặc xem TV. Bất kể sở thích cá nhân của chúng tôi là gì, có rất nhiều lựa chọn có sẵn cho chúng tôi khi nói đến các hoạt động giải trí.

Một cách phổ biến để dành thời gian giải trí là bằng cách thực hiện một số loại hoạt động thể chất. Đây có thể là một cái gì đó đơn giản như đi dạo, hoặc một cái gì đó vất vả hơn như chơi một môn thể thao. Làm hoạt động thể chất là một cách tuyệt vời để tập thể dục và không khí trong lành, và nó có thể là một cách thú vị để giao tiếp với bạn bè hoặc gia đình.

Nếu chúng ta đang tìm kiếm một cái gì đó thấp hơn, cũng có rất nhiều lựa chọn cho điều đó. Chúng tôi có thể dành thời gian giải trí của chúng tôi để đọc, hoặc bắt kịp các chương trình truyền hình yêu thích của chúng tôi. Chúng tôi cũng có thể sử dụng thời gian này để học một cái gì đó mới, như một ngôn ngữ hoặc sở thích mới.

Bất kể lợi ích của chúng tôi là gì, có rất nhiều hoạt động giải trí để lựa chọn. Chúng ta chỉ cần tìm những người phù hợp nhất với chúng ta.

 

Tags: Speaking, IELTS

 


Leisure Activities IELTS Speaking Part 2

Assuming the topic is “leisure activities”,

There are many different ways to spend our leisure time. Some people like to be active and do things like sports or hiking, while others prefer to relax and do something like reading or watching TV. No matter what our individual preference is, there are plenty of options available to us when it comes to leisure activities.

One popular way to spend leisure time is by doing some sort of physical activity. This could be something as simple as going for a walk, or something more strenuous like playing a sport. Doing physical activity is a great way to get some exercise and fresh air, and it can be a fun way to socialize with friends or family.

If we’re looking for something more low-key, there are plenty of options for that as well. We could spend our leisure time reading, or catching up on our favourite TV shows. We could also use this time to learn something new, like a new language or hobby.

No matter what our interests are, there are plenty of leisure activities to choose from. We just need to find the ones that suit us best.

Share:

Leave A Comment

Gọi ngay
TƯ VẤN MIỄN PHÍ
close slider